Powered by Wpexplored.com

Walter van Geffen

Walter is de huisdichter van ons station. Dat doet hij al 3 en een half jaar. Na 3 gedichtenbundels heeft hij nu een boek geschreven. Lees het volgende persbericht en je weet waar het over gaat en hoe je het kan bestellen.

RPH_Walter van Geffen

Na drie dichtbundels en een verhalenbundel zal binnenkort het nieuwe boek “Mama, waarom moest ik vallen?” verschijnen van Walter van Geffen, die zich bescheiden afvraagt: als je van straat geplukt wordt en je drie zinnen mag zeggen in een soapserie en je jezelf acteur mag noemen, mag ik me dan schrijver noemen? In dit boek beschrijft hij hoe zijn leven is gelopen nadat, op acht jarige leeftijd zijn leven in één klap veranderde. Over de stappen die hij heeft moeten zetten om te komen waar hij nu is. Over de ladder van het leven die hij heeft moeten beklimmen. Hij beschrijft de moed en de wilskracht die hij had, over zijn gedrevenheid die niet altijd door iedereen werd begrepen en over de dingen die hij allemaal weer heeft bereikt maar ook over de keren dat hij zijn hoofd stootte omdat niet alles meer bereikbaar bleek te zijn. Over zijn onzekerheid en over het “er zo graag bij willen horen.” Over de pijnlijke vooroordelen in deze harde wereld. En over de “littekens” die altijd zullen blijven.

Niet Aangeboren Hersenletsel, onzichtbaar groot.
“De zichtbare beschadigingen zijn langzaam weggeëbd maar het onzichtbare zal altijd deel uitmaken van mijn ik.” zegt Walter.

Humor loopt als een rode draad door zijn leven. Dat heeft hem zeker geholpen op zijn levenspad. In dit boek zult u de humor gemengd met gerelativeerde poëzie en een tikkeltje zelfspot dan ook regelmatig tegenkomen.

Na het lezen van zijn levensverhaal hoopt hij U te laten genieten van zijn korte, krachtige en humoristische gedichtjes.

Een deel van de opbrengst van mijn boek is bestemd voor een goede doel. Ik heb hiervoor gekozen voor het Ussenhuis, kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Bestel nu!!!
http://walters-woord.webnode.nl/contact-ons/

Met vriendelijke groet,

Walter van Geffen
marwal@ziggo.nl
www.walters-woord.webnode.nl

No Comments

Geef een reactie

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.