Powered by Wpexplored.com

Nu ook tv erbij!

Ja het is al weer een tijdje zover, maar we maken nu ook tv! Elke week op woensdag 23.00 staat er een nieuwe clip uitzending te wachten op jullie. In Amsterdam e.o. live te zien op het tv kanaal van Salto 1 en wereldwijd via hun website www.salto.nl. Terug kijken kan ook via onze website. Aan de linkerkant staan de clipuitzendingen en de radio uitzendingen.
RPH_freqenties

Walter van Geffen

Walter is de huisdichter van ons station. Dat doet hij al 3 en een half jaar. Na 3 gedichtenbundels heeft hij nu een boek geschreven. Lees het volgende persbericht en je weet waar het over gaat en hoe je het kan bestellen.

RPH_Walter van Geffen

Na drie dichtbundels en een verhalenbundel zal binnenkort het nieuwe boek “Mama, waarom moest ik vallen?” verschijnen van Walter van Geffen, die zich bescheiden afvraagt: als je van straat geplukt wordt en je drie zinnen mag zeggen in een soapserie en je jezelf acteur mag noemen, mag ik me dan schrijver noemen? In dit boek beschrijft hij hoe zijn leven is gelopen nadat, op acht jarige leeftijd zijn leven in één klap veranderde. Over de stappen die hij heeft moeten zetten om te komen waar hij nu is. Over de ladder van het leven die hij heeft moeten beklimmen. Hij beschrijft de moed en de wilskracht die hij had, over zijn gedrevenheid die niet altijd door iedereen werd begrepen en over de dingen die hij allemaal weer heeft bereikt maar ook over de keren dat hij zijn hoofd stootte omdat niet alles meer bereikbaar bleek te zijn. Over zijn onzekerheid en over het “er zo graag bij willen horen.” Over de pijnlijke vooroordelen in deze harde wereld. En over de “littekens” die altijd zullen blijven.

Niet Aangeboren Hersenletsel, onzichtbaar groot.
“De zichtbare beschadigingen zijn langzaam weggeëbd maar het onzichtbare zal altijd deel uitmaken van mijn ik.” zegt Walter.

Humor loopt als een rode draad door zijn leven. Dat heeft hem zeker geholpen op zijn levenspad. In dit boek zult u de humor gemengd met gerelativeerde poëzie en een tikkeltje zelfspot dan ook regelmatig tegenkomen.

Na het lezen van zijn levensverhaal hoopt hij U te laten genieten van zijn korte, krachtige en humoristische gedichtjes.

Een deel van de opbrengst van mijn boek is bestemd voor een goede doel. Ik heb hiervoor gekozen voor het Ussenhuis, kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Bestel nu!!!
http://walters-woord.webnode.nl/contact-ons/

Met vriendelijke groet,

Walter van Geffen
marwal@ziggo.nl
www.walters-woord.webnode.nl

Van de straat

Tijd voor een nieuw bericht denk ik. Wat hebben we het druk gehad de laatste tijd, maar de komende tijd ook nog.

Rondje Mokum was in 1 woord GEWELDIG. Wat hebben we genoten in het concertgebouw.

Ook met de Wilfred & friends party’s gaat het goed. De volgende is 24 juni en  zoals je op bovenstaande flyer kunt zien komen er weer toppers optreden.

Op 3 augustus zijn wij in Meppel te vinden op de talentstage. 5 Augustus in Texel en 17 augustus jaja dan is er weer Mokum in Meppel.

Het houdt je van de straat zeggen we dan maar.

 

Dodenherdenking 2017

Morgen om 20.00 zijn wij 2 minuten stil. Dat is om de doden te herdenken die gevallen zijn in de 2e wereldoorlog.

Ik kan er met mijn kop niet bij dat zelfs dit aangepast moet worden. Hoe diep kan Nederland zinken … dieper als Atlantis

Als mensen de vluchtelingen willen herdenken dan kan dat, maar kies daar een andere datum voor en niet deze 4 mei.

Er is in Nederland totaal geen respect meer te bekennen en dat vind ik een kwalijke zaak. Normen en waarden, regels en grenzen vroeger was dat heel gewoon, maar nu ……

RPH_1940-1945

 

Wij hebben zelf de oorlog niet meegemaakt, maar wij hebben normen en waarden meegekregen van onze ouders! Dit mag nooit vergeten worden!

4 Mei 20.00 2 minuten stil voor alle gevallen van de oorlog van 1940-1945

5 Mei Bevrijdingsdag

Druk

Radio Puur Hollands zit echt niet stil! Veel netwerken en contacten onderhouden.

Vooral erg leuk zijn de Wilfred & friends elke maand. Heerlijke gezellige avonden met veel lol en vooral met vrienden.

Wat dacht je van de opening van de eetcafe de Hut in Diemen. Topdag met mooi weer en gezellige mensen en artiesten. En dan dat eten!!!! Heerlijk.

Even iets minder te melden dit keer.

 

Wij wensen iedereen in ieder geval fijne paasdagen toe (dan zijn we maar op tijd een keer)

 

 

De dag na het benefiet.

 

Wat een ongelooflijk mooie avond gisteren. De avond van de benefiet voor Ans.

 

Jullie mogen best weten dat wij het hartstikke spannend vonden. Komen er wel mensen? Is er straks wel een leuke cheque aan te bieden? Hebben we echt alles goed geregeld? Zullen de artiesten wel komen of misschien afzeggen op het laatste moment? Dat schiet allemaal door je hoofd.

 

Nou het was TOP! Wij willen graag iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid. Ik kan niet iedereen bij naam noemen, maar ga wel wat namen noemen, want zonder hun hadden we er nooit een geslaagd feest van kunnen maken.

 

Als eerste wil ik graag de Familie Koppes bedanken die voor de flessen wijn heeft gezorgd die wij aan de artiesten als dank je wel konden geven …. echt wat een mooi gebaar.

 

Dan natuurlijk Simona de steun en toeverlaat van Ans … Dank je wel voor je inzet.

 

En dan: Danny, Wilfred, Roel, Erik, Master Stu, Angelo, Michael, Joki, Gillyan, Jaime, Stefan, Valentijn, Davey, Robin, Mike, Willeke, Michael, Gooisewillem, Patrick en Jan. Zonder jullie niet zo een geweldige avond. Dank je wel!

 

Marco jij bedankt dat je weer de hele avond voor een topgeluid hebt gezorgd. Ik ben trots op je en zeg het niet vaak, maar ik hou heel veel van jou xxx

 

Onze eerste samenwerking met Danny Webster en Bianca jullie zijn toppers en het is super verlopen op naar het volgende feest samen.

 

Met zulke artiesten en zo een samenwerking ben je er niet alleen, je hebt ook een mooie locatie nodig en die hebben wij gevonden in Club Cinema Exclusive van Ramzi. Ramzi dank je wel voor het belangeloos openstellen van je mooie locatie!

 

Nu het belangrijkste van de avond … hebben we een leuk bedrag opgehaald voor Ans? Nou wij kunnen zeggen dat we apetrots zijn!
In totaal is er € 2839,00 euro opgehaald. De entree, de bar (een deel), de boekenmarkt en de lootjesverkoop!

 

 DANK JULLIE WEL!

P.s. doneren kan nog steeds via Ans haar dream or donate pagina

RPH_bedankt

Ans Bonnet

Gisteren hadden wij Ans Bonnet in de studio. Voor vele een onbekende, maar voor mij (Laura) een oude bekende. Wij hebben samen op de MDGO de J.J. Buskesschool gezeten. Wij kennen elkaar dus al zo een 30 jaar. Tuurlijk hebben we elkaar lang niet gezien, maar zo in de loop der jaren komen wij elkaar weer tegen.

 

De eerste keer was zo een 17 jaar geleden op het kinderdagverblijf waar ik ging werken. Daar was Ans met haar baby boy Jessy. Jemig Ans … Laura dat is lang geleden! Goed Jessy wordt 4 en gaat naar de bassischool en we gaan ieder ons eigen weg weer.

 

Dan kom je elkaar tegen op Facebook, Hey Ans … Laura dat is lang geleden! Zo blijft er via Facebook toch wat contact. We hebben 1 wederzijdse vriend en zo raken we weer wat aan de praat.

 

De wereld is klein en wij komen iemand tegen en we raken aan de praat en ja hoor een wederzijdse vriendin … Ans. Zij verteld mij dat Ans echt heel erg ziek is en ik schrik mij rot :(. Zij vraagt ook om hulp.

 

Daar is dit nieuwsbericht dan ook voor! Ans heeft MS (multiple sclerose) (nee nee het is GEEN spierziekte!)

 

Ans heeft geld nodig … heel veel geld lees haar verhaal maar op de dream or donate pagina!

 

Het duurde lang gisteren in de uitzending, maar mijn gevoel was juist … zo stoer en zo goed zij er ook over sprak er moest een breakpoint komen. Hij kwam … mooi moment, maar ook in en in triest.

 

Het meest trieste van het verhaal is dat ze in Nederland is uit behandeld en dat terwijl er gewoon nog behandeling mogelijk is … alleen Nederland doet daar niet aan … in Nederland mag je namelijk letterlijk en figuurlijk dood neervallen!

 

Wij gaan haar helpen en wij hopen jullie ook!

RPH_Ans Bonnet

Uitzending van 20.00 – 21.00

Uitzending van 21.00 – 22.00

Wat een werk …

Door de vele pogingen om in te loggen door spammers was mijn account geblocked.

Nu dachten wij het goed op te lossen door mij een volledig nieuw account te geven en de andere weg te halen. Maar ja in een jaar tijd voer je best veel in en helaas ook dat was weg.

 

Na toch zeker een paar weken moed te hebben verzameld toch nu maar de website helemaal bijgewerkt.

 

Ik hoop dat ik niets en niemand ben vergeten en dat alles weer is zoals het hoort met zelfs een beetje gepimpte tekst enzo.

 

Ook is er weer veel gebeurd. Mokum in Meppel hebben we gehad en oh oh oh wat een geweldig feest was dat weer. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar.

 

Tussendoor nog een geweldig weekend op Texel gehad met super leuke artiesten en leuke kroegen. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Ook het volgende feest staat al weer aan de deur te kloppen. Het Elandsgrachtfestival. Dat is op zaterdag 10 september helemaal verzorgd door Wesly Bronkhorst and friends (zie poster) en de zondag wordt weer gevuld door diverse artiesten en een ouderen programma.

 

Wij zijn er weer bij om het geheel live uit te zenden op zondag 12 September.

 

Welkom op de vernieuwde website van Radio Puur Hollands!

Super trots zijn wij op het resultaat, maar we zijn er nog niet … Het grootste gedeelte is klaar en nu de site weer online is gaan we nog fine tunen.

Neem even de tijd om te kijken en te snuffelen en luister gelijk naar onze gevarieerde nonstop of de dj die misschien wel  live is. Klik gewoon even op alle sub linken bij het uitschuifmenu in de balk.

Een bericht in ons gastenboek zouden wij echt hartstikke leuk vinden.

Marco en ik willen Stefan en zeker ook Chantal hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet om deze website te realiseren. Ik denk dat het soms best moeilijk is om met zo een pietlut als ik ben te werken haha. Dus bij deze … Dank je wel!

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.